Budincă de Legume



BUDINCĂ DE LEGUME

( 2 porții x 120 g )

Ingrediente

- Piure de legume ( cartofi, dovlecei, spanac, morcovi, fasole verde ) 100 g
- pîine albă 20 g
-  lapte 30 ml
- gălbenuș ou 1/2
- brînză de vaci 30 g
- unt 6 g
- pesmet 5 g
- sare 1 - 2 g
- eventual sos alb sau sos de roșii 30 - 40 g


Mod de preparare

 În piureul de legume vezi rețeta se adaugă gălbenușul
de ou, brînza de vaci, pîine muiată în lapte și sarea.
Budinca se coace la cuptor 40 - 50 minute., într-o
formă unsă cu unt și presărată cu pesmet, acoperită
cu o hîrtie unsă cu unt.
Se poate servi cu sos alb sau sos de roșii.


Calorii   cca  145/porție ( fără sos )



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.