Budincă de Legume 2




BUDINCĂ DE LEGUME 2

( 2 porții = 100 g )

Ingrediente

- Piure de legume 100 g
- unt 5 g
- 1/2 ou
- smîntînă 30 g
- brînză de vaci 20 g
- făină 5 g
- sare 1 g
- eventual sos de smîntînă sau sos de roșii 30 - 40 g


Mod de preparare

Piureul de legume vezi rețeta, se freacă cu untul, gălbenușul
de ou, apoi se adaugă smîntîna, brînza de vaci, făina, sarea
și, la urmă, albușul bătut spumă.
Se coace la cuptor, în formă unsă cu unt; se poate servi cu
sos de smîntînă vezi reteta, sau sos de roșii.

Calorii   cca  135/porție ( fără sos )





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.