Budincă de Franzelă cu Brînză



BUDINCĂ DE FRANZELĂ CU BRÎNZĂ

( 2 porții x 120 g )

Ingrediente

- Pîine albă 75 g
- brînză de vaci sau telemea desărată 40 g
- lapte 100 ml
- ou 1/8 buc
- unt 5 g
- verdeață 5 g
- sos de roșii dietetic 30 - 40 ml
- zahăr 10 g
- făină 3 g


Mod de preparare

Se taie pîinea felii și se înmoaie într-un amestec
făcut din lapte, ou și zahăr.
Se tapetează o tavă cu făină, se așează alternînd
un strat de pîine înmuiată și un strat de pastă amestecată
cu verdeață tocată.
Se toarnă restul amestecului, în care s-a înmuiat
pîinea, peste budincă.
Se adaugă untul și se coace la cuptor.
Se poate servi cu sos de roșii ( vezi rețeta de sos de roșii aici )
sau a doua rețetă
.În budincă se mai poate adăuga ciocolată 10 g, cacao 5 g,
stafide 5 g, sau coajă de lămîie 5 g.


Calorii    220 - 250/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.