Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Budincă de Dovlecei
BUDINCĂ DE DOVLECEI
( 3 porții x 120 g )
Ingrediente
- Dovlecei 300 g
- cașcaval 30 g
- 1 ou
- smîntînă 30 g
- făină 15 g
- unt 10 g
- pesmet 5 g
- sare 2 - 3 g
- verdeață 5 g
Mod de preparare
Dovleceii, spălați și curățați, se taie cuburi mici
și se fierb în apă cu sare 10 minute.
Se răstoarnă în strecurătoare.
Cînd s-au scurs bine, se amestecă dovleceii cu gălbenușul,
cașcavalul ras, albușul bătut spumă, făină, pesmetul, untul
și verdeața tocată.
Se coace în formă unsă cu unt, 2- - 30 minute.
Se răstoană și se servește caldă, stropită cu smîntînă.
Calorii 140/porție
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.