Budincă de Cartofi cu Verdeață



BUDINCĂ DE CARTOFI CU VERDEAȚĂ

( 10 porții x 120 g )

Ingrediente

- Cartofi 1 kg
- unt 100 g
- lapte 200 ml
- 4 ouă
- smîntînă 100 g
- telemea 100 g
- verdeață ( mărar, pătrunjel ) 20 g
- sare 6 g

Mod de preparare

Din cartofi, lapte, unt și sare se prepară un piure
obișnuit, care se amestecă cu verdeața tocată mărunt.
Se unge bine o cratiță cu unt și se pune piure în ea.
Separat, se bat ouăle, se amestecă cu smîntîna și cu
brînza rasă, apoi se toarnă peste piure.
Se pune cratița în cuptorul încins și se ține 20 - 25
minute, să se rmenească.
Se servește imediat.


Calorii   235/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.