Urdă Preparată cu Calciu Lactic Dietetic




URDĂ PREPARATĂ CU CALCIU LACTIC DIETETIC


Ingrediente


- Lapte praf 75 g
- apă 425 ml ( 500 ml lapte vacă )
- calciu lactit 4 - 5 pastile

Mod de preparare

Se dizolvă laptele praf în apa fierbinte și se obțin
500 ml lapte ( sau se încălzește 500 ml lapte de vacă ).
Cînd laptele este fierbinte, se adaugă pastilele de lactat
de calciu dietetic.
Din acel moment, se lasă să mai fiarbă lichidul
( atenție! ) numai 1 minut.
Se lasă să se răcească 30 minute și apoi se strecoară
brînza obținută prin tifon, pentru a o separa de zer.
Are aceeași valoare nutritivă și aceleași întrebuințări
ca brînza de vaci.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.