Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Sos de Maioneză
SOS DE MAIONEZĂ
( aproximativ 300 g = 10 porții )
Ingrediente
- Gălbenuș de ou 1 - 2 buc
- ulei 150 ml
- zeamă de lămîie 5 ml
Mod de preparare
Un gălbenuș se freacă cu uleiul, turnat picătură cu
picătură, la început.
Cînd se leagă, cantitatea de ulei se poate mări.
Din cînd în cînd, se adaugă zeamă de lămîie.
Se poate prepara și cu un gălbenuș fiert și unul crud.
În acest caz, se freacă întîi gălbenușul fiert, apoi
cel crud și se mărește cantitatea de ulei.
Dacă maioneza se taie, se adaugă cîteva picături
de apă rece și se amestecă continuu.
Pentru reușita unei maioneze trebuie ca ingredientele
folosite să aibă aceași temperatură.
Nu se servește copiilor sub un an.
Calorii cca. 150/porție
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.