Omletă la Aburi




OMLETĂ LA ABURI

( o porție = 140 g )

Ingrediente

- Ou 1 buc
- lapte 100 ml
- unt 5 g
- sare 1 g


Mod de preparare


Se bate oul, cu laptele și sarea și se pune compoziția
într-o căniță sau o formă unsă cu unt.
Dacă se adună deasupra spumă, se lasă să stea 10 min.,
pînă cînd aceasta dispare.
Apoi se așază forma cu omletă într-un vas cu apă
caldă, care se acoperă cu un capac.
Se pune la foc slab, ca să fiarbă încet, 15 - 20 minute.,
pînă cînd se încheagă compoziția.
Se ia de pe foc, se mai lasă să stea 5 minute., apoi
se răstoarnă pe o farfurie.


Calorii   160/porț




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.