Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Brînză de Vaci Preparată cu Cheag
BRÎNZĂ DE VACI PREPARATĂ CU CHEAG
Ingrediente
- Lapte 1 litru
- cheag 2 lingurițe
Mod de preparare
Se fierbe laptele, apoi se lasă să se răcească
la 30 - 40 grade, cînd se adaugă cheagul.
Se lasă 12 ore la temperatura camerei, apoi
se toarnă într-un săculeț de tifon și se lasă la scurs.
Calorii 100/100 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.