Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Brînză de Vaci din Lapte Nefiert
BRÎNZĂ DE VACI DIN LAPTE NEFIERT
Ingrediente
- Lapte nefiert 1litru
Mod de preparare
Se pune laptele nefiert la prins la temperatura
de 17 - 20 grade.
După ce s-a prins, laptele se pune pe marginea
plitei, spre a-i grăbi coagularea și apoi se
strecoară printr-un tifon, pentru a separa brînza
de vaci de zer.
Dintr-un kilogram de lapte rezultă 100 - 140 g
brînză de vaci.
Calorii 100/100 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.