Brînză de Vaci ca Umplutură Pentru Roșii




BRÎNZĂ DE VACI CA UMPLUTURĂ PENTRU ROȘII


( 3 porții x 150 g )


Ingrediente

- Roșii 500 g ( 3 roșii mari )
- brînză de vaci 100 g
- griș 5 g
- lapte 25 ml
- ou 1/2 buc
- mărar 10 g
- sare 5 g


Mod de preparare


Se spală roșiile, li se taie cîte un capac
și se scobesc.
Se amestecă brînza de vaci cu gălbenușul,
grișul fiert, laptele, albușul bătut spumă,
mărarul tocat și sarea.
Cu acest amestec se umplu roșiile.
Dacă roșiile se servesc crude, oul se adaugă
fiert tare și tocat mărunt.
Dacă oul se adaugă crud, roșiile umplute
se coc la cuptor 10 minute.


Calorii   95/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.