Supă Limpede de Oase cu Găluște de Griș



SUPĂ LIMPEDE DE OASE CU GĂLUȘTE DE GRIȘ

( o porție = 200 ml )


Ingrediente


- Bulion ( supă ) limpede de oase ( rețeta nr 27 ) 200 ml
- verdeață tocată mărunt 2 - 3 g
- griș 6 g
- ou 1/4 buc.



Mod de preparare


În supa limpede de oase, pregătită conform rețetei nr. 27
se adaugă găluștele de griș, preparate astfel: peste
albușul bătut spumă se adaugă gălbenușul, amestecînd
continuu, apoi grișul, turnat ,,în ploaie”.
Din această compoziție se iau cu o linguriță, în prealabil
umezită, porții mici, care se introduc în supa clocotită.
Se fierb 10 minute, sub capac, la foc încet.
La ultimul clocot se adaugă verdeața.


Calorii   cca 90/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.