Supă de Zarzavat cu Paste Făinoase




SUPĂ ZARZAVAT CU PASTE FĂINOASE

( o porție = 200 - 250 ml )


Ingrediente


- Apă 500 ml
- morcovi 50 g
- țelină 10 g
- albitură 15 g
- ceapă 10 g
- cartofi 50 g
- ulei 8 ml
- roșii 25 g
- verdeață
- sare 1 g
- paste făinoase 20 g



Mod de preparare

Morcovul, țelina, albitura și ceapa se curăță,
se spală, se taie mărunt și se pun la fiert
într-o oală cu capac.
Se adaugă sarea.
Cînd sînt pe jumătate fierte, se adaugă și cartofi,
curățați, spălați și tăiați cubulețe, roșiile tăiate felii.
După ce au fiert bine toate legumele, se adaugă
pastele făinoase ( fierte separat și apoi bine limpezite )
și uleiul.
Se dă încă un clocot și se adaugă verdeață tocată mărunt.


Calorii cca. 190 /o porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.