Supă de Roșii cu Orez




SUPĂ DE ROȘII CU OREZ

( două porții x 200 ml )

Ingrediente


- Supă de zarzavat strecurată 400 ml
- roșii 150 g
- orez 30 g
- ulei 10 ml
- sare
- verdeață.


Mod de preparare


Se prepară o supă de zarzavat ( rețeta nr 2 ) care se
strecoară în alt vas, se fierb roșiile și apoi se trec
prin sită.
În supa de zarzavat se fierbe bine orezul ales și spălat.
Apoi se adaugă roșiile, uleiul și sarea și se mai
dă o dată în clocot.
Se servește cu verdeață tocată mărunt.
La fiert, se mai poate adăuga o linguriță de zahăr.
Se poate da copiilor peste 9 luni.


Calorii   cca 160/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.