Supă de Pasăre cu Găluște de Ficat




SUPĂ DE PASĂRE CU GĂLUȘTE DE FICAT


( 2 porții x 125 ml )


Ingrediente


- Supă se pregătește ca în rețeta nr. 34
- Pentru găluște de ficat ( 10 porții ) sînt necesare:
- ficat 200 g
- ouă 2 bucăți
- unt 50 g
- pesmet cernut prin sită fină 10 g
- sare 5 g


Mod de preparare


Ficatul se trece prin mașină de tocat cu sită fină,
apoi se amestecă cu ouăle, sarea și pesmetul.
Se ia compoziția cu o linguriță și se pun găluște
în supa clocotindă, unde se lasă să fiarbă cam
25 minute.
La sfîrșit se adaugă verdeață tocată.


Calorii   155/porție.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.