Supă de Mazăre




SUPĂ DE MAZĂRE

Ingrediente

- Mazăre verde 75 g
- ulei 5 g
- morcov 25 g
- pătrunjel 15 g
- orez 5g
- smîntînă 5 g
- mărar 3 g
- sare 1 - 2 g.



Mod de preparare


Se pun la fiert în apă rece morcovul și rădăcina
de pătrunjel, tăiate fideluță.
Cînd sînt pe jumătate fierte, se adaugă și mazărea
și se lasă să clocotească încă 30 de minute.
Se pasează prin sită.
Se pun din nou la fiert și, primul clocot, se pune
orezul, ales, spălat și fiert separat, uleiul și sarea.
Smîntîna și verdeața se adaugă la servire.
În loc de orez, supa de mazăre poate fi servită cu
crutoane de pîine.


Calorii  100/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.