Supă Cremă de Fidea



SUPĂ CREMĂ DE FIDEA

( o porție = 200 ml )

Ingrediente


- Supă limpede de legume 150 ml ( vezi rețeta nr 1 )
- fidea 15 g
- gălbenuș de ou 1/4
- lapte 25 ml
- unt 3 g
- verdeață 5 g
- brînză de vaci ( telemea ) 10 g



Mod de preparare


În supa de legume clocotită se pune fideaua și
se fierbe 15 minute.
După ce se răcorește, se adaugă oul subțiat
cu lapte, brînza de vaci dată prin sită ( telemea
desărată rasă ) și untul.
Înainte de servire se pune verdeața tocată mărunt.
Se poate adăuga suc de roșii ( 10 - 20 ml ).


Calorii   cca 160/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.