Șodou de Portocale sau de Lămîie




ȘODOU DE PORTOCALE SAU LĂMÎIE

( 10 porții x 60 g )


Ingrediente

- ouă 5 bucăți
- coajă rasă și zeamă de o portocală ( lămîie )
- zahăr pudră 75 g
- lapte 500 ml



Mod de preparare


Se pun într-un vas toate ingredientele, în afară de lapte
și se bat bine cu telul sau cu mixerul, pînă se obține
o compoziție spumoasă.
Se adaugă laptele, amestecînd continuu.
Se pune apoi compoziția într-o oală cu pereți dubli,
din aluminiu, se așază pe foc mic și se lasă pînă
se îngroașă.
Se servește cald, în cești.


Calorii 105/porție.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.