Meniurile 65, 66




MENIURILE 65, 66


Meniul 65


1 masă x 200 g lapte integral, 5% zaharat cu 30 g pîine albă
1 masă x 70 g spumă de griș cu zeamă de fructe ( 340 )
1 masă x 100 g bulion de zarzavat ( 2 ) și 120 g budincă de cartofi ( 153 ) + 30 g
sos de iaurt ( 52 ) + 30 g pîine albă
1 masă x 180 g orez pasat cu brînză de vaci și zahăr vanilat ( 272 )
1 masă x 200 g lapte cu zeamil ( 268 ) sau fulgi de ovăz ( 269 )

Calorii 900


Meniul 66


1 masă x 200 g lapte integral, 5% zaharat, cu 2 - 3 biscuiți
1 masă x 50 g mere coapte, decojite și pasate ( 248 )
1 masă x 100 g supă cremă de cartofi ( 18 ) + 50 g piure de morcovi ( 200 ) + 40 g
brînză de vaci + 30 g pîine albă
1 masă x 180 g orez pasat cu lapte ( 271 )
1 masă x 200 g pesmet cu lapte 8% ( 267)


Calorii 920





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.