Meniurile 53, 54




MENIURILE 53, 54


Meniul 53


1 masă x 200 g lapte integral 5% zaharat + 30 g pîine albă
1 masă x 50 g mere coapte, decojite și pasate ( 248 )
1 masă x 100 g supă de legume ( 3, 4 ) + 80 g piure de cartofi ( 197, 198, 199 ) +
30 g carne fiartă și tocată ( mixată ) + 20 g pîine albă
1 masă x 100 g orez pasat cu lapte ( 271 )
1 masă x 180 g budincă de făinoase cu lapte ( 127 ) + 50 g sos bechamel ( 48 )

Calorii 995


Meniul 54

1 masă x 200 g lapte integral 5% zaharat + 2 - 3 biscuiți
1 masă x 60 g piure de mere coapte ( 254 ) sau compot de mere ( 399 )
1 masă x 100 g supă de carne de vacă cu griș ( 32 ) + 80 g piure de zarzavaturi
( 204 ) + 30 g carne fiartă și tocată ( mixată ) + 20 g pîine albă
1 masă x 150 g orez pasat cu brînză de vaci și 1/8 plic zahăr vanilat ( 272 )
1 masă x 200 g fiertură Moro ( 8, 9 )


Calorii 940



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.