Borș Țărănesc cu Carne de Vită




BORȘ ȚĂRĂNESC CU CARNE DE VITĂ

( o porție = 200 ml )

Ingrediente


- Carne de vacă 60 g
- morcovi 25 g
- albitură 15 g
- borș 40 ml
- ulei 10 ml
- leuștean 5 g
- verdeață 5 g
- sare 1 - 2 g
- smîntînă 5 g
- apă 250 ml


Mod de preparare


Se taie carnea în bucăți, se pune la fiert în 250 ml
apă rece cu sare.
După ce s-a îndepărtat spuma, se adaugă legumele
tăiate fideluță.
Cînd carnea și legume sînt fierte, se adaugă borșul
clocotit separat și uleiul, se mai lasă să lcocotească
un minut.
Se servește cu leuștean și verdeață tocată, aventual
și cu smîntînă.


Calorii    190/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.