Tort de Biscuiți




TORT DE BISCUIȚI



Cantitățile necesare


- 300 g biscuiți
- 300 g zahăr pudră
- 200 g unt
- două ouă
- 50 g cacao
- 50 g nuci tăiate sau pisate
- două lingurițe de cafea de cicoare



 Mod de preparare


Se înmoaie ușor biscuiți în cafea de cicoare
astfel ca mijloc lor să rămînă tare.
Se așază pe o sită, ca să se scurgă separat fiecare.
Se prepară creme în felul următor: se freacă untul
cu zahărul și cacao, se adaugă gălbenușurile de ou
și apoi albușul bătut spumă.
Într-un platou dreptunghiular se pun alternativ un strat
de biscuiți și un strat de cremă.
Tortul poate fi presărat cu nucă pisată sau cu nucă
amestecată cu zahăr ars și apoi pisată.
Se pune la frigider, iar cînd este rece, se poate tăia în felii egale.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.