Salam de Biscuiți




SALAM DE BISCUIȚI



Se fierbe 150 ml lapte cu 1/4 baton vanilie.
În acest lapte se înmoaie 1/4 biscuiți care au
fost rupți în bucățele.
Se scot biscuiții într-un castron.
Peste ei se pun 1/4 pahar de miez de nucă tăiat
sau pisat.
Separat se freacă 200 g unt cu 100 g zahăr și două
linguri de cacao.
Se fierbe în baia de apă, amestecînd tot timpul, pînă devine
o cremă bine legată.
În această cremă se încorporează biscuiții și nuca și i se dă
o formă alungită, ca un unui calub de salam.
Se tăvălește prin nuca pisată și biscuiți pisați, se pune la frigider,
se taie felioare cînd se servește.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.