Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Pilaf de Mazăre Pentru Convalescenți
PILAF DE MAZĂRE PENTRU CONVALESCENȚI
Cantitățile necesare pentru 2 porții
- 150 g carne de pui sau găină slabă
- 70 g orez
- 250 zarzavat de supă
- 10 g unt
- sare
- pătrunjel verde
Mod de preparare
Se fierbe zarzavatul de supă, curățat bine.
Cînd este fiert pe jumătate se adaugă carnea
de pasăre, în special puiul, care fiind mai crud
fierbe mai repede.
Dacă pasărea este mai grasă, se degresează supa.
În această supă se fierbe orezul, care cînd este
gata aproape fiert se mai lasă să scadă în cuptor.
Se servește cu unt proaspăt și cu zarzavatul fiert,
tăiat cubulețe sau cu o salată dietetică.
Este recomandabil în hepatită, nefrită,
convalescenților după enterocolită.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.