Legume Asortate cu Smîntînă





LEGUME ASORTATE CU SMÎNTÎNĂ




Cantitățile necesare pentru 2 porții



- un morcov
- un pătrunjel
- o țelină
- 100 g boabe de mazăre verde
- 100 g fasole verde
- o conopidă mică
- 200 g de smîntînă
- 2-3 roșii
- două linguri de untdelemn
- un ou.


Mod de preparare


Se fierb în apă legumele curățate, se taie în
cubulețe și se așează într-un vas rezistent la
foc, uns cu untdelemn.
Între legume se pun felii de roșii.
Smîntîna, bătută cu ou, se pune peste ele.
Se bagă la în cuptor 10-20 de minute.
Se servesc ca atare sau ca garnitură de rasol
sau la friptură.
Se indică în nefrite și în hepatite.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.