Cornuri Umplute cu Brînză de Vaci





CORNURI UMPLUTE CU BRÎNZĂ DE VACI



Cantitățile necesare pentru 1 porție



- două cornuri
- 50 g brînză de vaci, proaspătă
- 5 grame unt
- 20-30 ml lapte
- cîteva semințe de chimen
- sare


Mod de preparare


Se taie cornurile în lung și se scoate o parte din miez,
se ung cu puți unt și se umple golul cu brînză de vaci,
care a fost frecată cu sare și chimen.
Jumătățile se lipesc din nou, se stropesc cu lapte și se
pune pe o tavă, în cuptorul încins, timp de 10-15 minute.
Se servesc calde.
prepara amestecînd brînza de vaci cu piept de pasăre,
fiert tocat fin.
În loc de cornuri se pot umple chifle cărora li se scoate miezul.
Brînza de vaci poate fi înlocuită în umplutură cu urdă frecată
cu mărar tocat și puțină sare.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.