Budincă de Spanac cu Carne





BUDINCĂ DE SPANAC CU CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 200 g carne
- 500 g spanac
- 20 g făină
- 200 g bulion de oase degresat
- 30 g ulei
- sare.




Mod de preparare


Spanacul, curățat bine și spălat la jet de apă,
se înăbușă pe foc cu puțină apă și o linguriță de ulei.
Se amestecă cu spanacul și se trece totul prin mașina
de tocat, după ce sa răcit.
Separat se prepară un sos alb, cu bulion de carne
și făină subțiată în apă rece.
În sosul fiert și răcit se amestecă compoziția de carne
tocată cu spanac.
Se pune totul în formă și se fierbe 30-40 minute
la baia de apă.
Se răcorește, apoi se răstoarnă pe o farfurie și se servește.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.