Budincă de Legume






 BUDINCĂ DE LEGUME



Cantitățile necesare pentru 6 porții



O farfurie plină cu legume asortate ( cartofi, morcovi, mazăre, fasole verde,
țelină, conopidă etc. )
ți taiate în cuburi mici,

- două chifle,
- două ouă,
- două linguri de smântînă,
-2 ardei,
- 1/4 de lapte,
- o lingură de pesmet,
- sare,
- 30g unt,
- sos de roșii sau sos alb.



 Mod de preparare


Chiflele se înmoaie în lapte, se storc și se pasează prin sită.
Se amestecă cu legume, cu ou și smîntînă, cu puțină sare.
Compoziția se așează într-o formă cu pesmet.
Se coace în cuptor 20-25 de minute.
Se servește cu sos de roșii sau sos alb.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.