Budincă de Cartofi cu Brînză





BUDINCĂ DE CARTOFI CU BRÎNZĂ




Cantitățile necesare pentru 4 porții




- 1 kg cartofi
- 75 g brînză de vaci
- 200 g telemea
- 5 g unt
- două ouă



Mod de preparare


Caetofii fierți în coajă ( nu prea tare ), se curăță
și se taie în felii.
Brînza telemea, desărată și rasă, se amestecă cu brînza
de vaci și cu ouăle întregi.
Totul se amestecă cu cartofii.
Se așează compoziția într-o formă unsă cu unt,
iar deasupra restul de unt.
Se pune în cuptor 30 de miute.
Se poate prepara și cu cartofi făcuți piure cu lapte
și unt, așezînd cartofii și brînza în straturi.
Această budincă se poate servi copiilor de la vîrsta de 10 luni.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.