Budincă de Carne cu Orez




BUDINCĂ DE CARNE CU OREZ



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 400 g carne de vacă
- 200 ml bulion de oase, degresat
- două linguri de orez
- două albușuri de ou
- 20 g unt
- sare




Mod de preparare


Se curăță carnea de pielițe și zgîrciuri și se pune la fiert.
Orezul se fierbe separat, în bulionul de oase.
Se trece prin mașina de tocat carnea fiartă și orezul fiert.
Se adaugă sarea, albușul bătut spumă și se amestecă ușor.
Această compoziție se toarnă în tava unsă cu unt.
Se fierbe în baia de apă 30-40 de minute, în cuptor.
Se răstoarnă pe o farfurie și se servește cu restul de unt.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.