Budincă de Brînză de Vaci





BUDINCĂ DE BRÎNZĂ DE VACI



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 200 g brînză de vaci
- două ouă
- 20 g unt
- 50 g zahăr
- un vîrf de cuțit de zahăr  vanilat
- 200 ml lapte
- 50 g făină



 Mod de preparare


Se prepară un sos alb cu făină, untul și laptele
și se lasă la rece.
Brînza de vaci se trece prin sită și se amestecă
în sosul alb, răcit, împreună cu zahărul vanilat,
gălbenușul de ou și albușul bătut spumă.
Compoziția se toarnă într-o formă tapetată cu făină
și se pune la cuptor 30 de minute.
Se servește cu zahăr pudră deasupra.
În loc de sos alb, se poate prepara griș cu lapte,
care se amestecă cu brînza, oul și zahărul.
Se coace la fel.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.