Supa de Zarzavat 3




SUPA DE ZARZAVAT 3




Pentru sugarul care a depășit vîsta de 6 luni,
zarzavaturile folosite la supă pot fi variate.
După sezon, se poate adăuga dovlecei,
conopidă, spanac, lobodă sau urzici, frunză de
pătrunjel, roșii.
Bulionul de zarzavat se prepară la fel ca supa de
zarzavat, dar din zarzavaturile pasate se pregătește
un piure ca un fel de mîncare separat.
Supa se îngroașă cu făinoase, griș, pesmet, făină
de cereale, orez, în proporție de 2-5 g la 100 ml
supă, se poate ”drege” cu zeamă de lămîie,
smîntînă sau caimac proaspete, totdeauna
date în clotot în supă, cu gălbenuș de ou fiert,
bine pasat și amestecat în supă.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.