Sucul De Fructe Cu Brînză de Vaci Și Biscuiți




SUCUL DE FRUCTE CU BRÎNZĂ DE VACI ȘI BISCUIȚI




Cantitățile necesare : 2 biscuiți, 50 g brînză de vaci,
100 g suc de fructe, 2 lingurițe de zahăr sau miere.
Se pregătește sucul de fructe după rețete date
anterior pentru suc.
Fructele pot fi mere, piersici, vișine, portocale etc.
sau un amestec suc de fructe.
Brînza se pasează prin sită, se amestecă cu zahărul.
biscuiții se pisează, se amestecă cu sucul de fructe
și se lasă 10 minute pentru a se înmuia.
Se adaugă peste brînza amestecată cu zahărul,
se freacă pînă compoziția devine spumoasă.
Se dă la sugarii în vîrstă de peste 5 luni.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.