Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Sosul de Legume
SOSUL DE LEGUME
Cantitățile necesare : 2 morcovi, 1 pătrunjel,
o bucată mică de țelină, 1-2 cartofi, 1 ardei gras,
2 roșii, 10 g unt, pătrunjel verde tocat, 200-300 ml apă.
Legumele, spălate și curățate de coajă și tăiate subțiri,
se fierb înăbușit în puțină apă.
Cînd sunt bine fierte, se pasează prin sită, se adaugă
untul, apa în care au fiert și sarea.
Se mai fierbe 15-20 de minute, pînă cînd apa scadă
și compoziția are consistența unei creme.
La sfîrșit, se adaugă pătrunjel tocat mărunt.
Se servește ca sos la perișoare de carne, găluști
de ficat sau alte preparate din care.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.