Salată de ouă cu brînză de vaci




SALATĂ DE OUĂ CU BRÎNZĂ DE VACI


Cantitățile necesare



- 4 ouă
- 1/2 ceașcă de ulei
- 50 g brînză de vaci
- 50 g smîntînă
- sare
- zeamă de la lămîie 1/4
- 30 g untdelemn



Mod de preparare


Se fierb ouăle tari și se taie în jumătăți, pe lung.
Se scot gălbenușurile și se freacă cu untdelemn,
sare și zeamă de lămîie.
La urmă se adaugă brînza și smîntîna.
Cu această compoziție se umplu albușurile și se
servesc fiecare pe o frunză de salată,
iar pe deasupra se presară verdeață tocată și
bucățelele de ridichi de lună, de culoare roșie.
Se poate servi ca aperitiv.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.