Ruladă cu Carne




RULADĂ CU CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 400 g carne
- 2 felii de pîine
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- un păstîrnac
- o ceapă
- două ouă
- verdeață
- cimbru pisat
- o linguriță de ulei




Mod de preparare


Se trece carnea prin mașina de tocat, împreună cu cartofii cruzi,
pîinea muiată și ceapa fiartă ( și dată prin sită ).
Se amestecă bine totul, se adaugă ou, cimbru, verdeață, i se
dă o formă de ruladă, se așază în tavă și se fierbe în baia de apă,
împreună cu zarzavaturile tăiate mărunt.
Cînd rulada este fiartă, se unge cu untdelemn și se lasă
la cuptor 10 minute.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.