Mîncare de Fasole Verde
MÎNCARE DE FASOLE VERDE
Cantitățile necesare pentru 4 porții
- 500 g fasole verde crudă
- 500 g roșii
- verdeață
- 100 ml untdelemn
- o ceapă
- sare.
Mod de preparare
Se toacă ceapa mărunt și se fierbe cu puțină apă.
Se aruncă apa în care a fiert, iar ceapa se pune
pe fundul cratiței, în care se prepară mîncarea.
Deasupra se așează păstăile de fasole, curățate
și spălate, ca și roșiile tăiate felii.
Se presară cu sare, se toarnă untdelemnul
și două linguri de apă.
Se acoperă cratița și se lasă să fiarbă la foc mic,
pînă cînd se moaie (fierbe ) fasolea.
Se adaugă verdeața tocată mărunt.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.