Mîncare de Fasole Verde





MÎNCARE DE FASOLE VERDE




Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 500 g fasole verde crudă
- 500 g roșii
- verdeață
- 100 ml untdelemn
- o ceapă
- sare.



Mod de preparare


Se toacă ceapa mărunt și se fierbe cu puțină apă.
Se aruncă apa în care a fiert, iar ceapa se pune
pe fundul cratiței, în care se prepară mîncarea.
Deasupra se așează păstăile de fasole, curățate
și spălate, ca și roșiile tăiate felii.
Se presară cu sare, se toarnă untdelemnul
și două linguri de apă.
Se acoperă cratița și se lasă să fiarbă la foc mic,
pînă cînd se moaie (fierbe )  fasolea.
Se adaugă verdeața tocată mărunt.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.