Ardei Umpluți cu Carne





ARDEI UMPLUȚI CU CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 200 g carne macră
- 8 ardei grași potrivit de mari
- 100 orez
- 30 ml ulei
- un ou
- verdeață
- cimbru
- sos de roșii preparat separat
- 1/2 linguriță de zahăr după gust.



Mod de preparare


Se curăță ardeii de miez și de cotoare.
Se spală sub jet de apă, apoi se opăresc
în apă clocotită.
Se trece carne de cîteva ori prin mașina de tocat,
se amestecă cu jumătate din cantitatea de ulei,
cu orez, ou, verdeață, cimbru și sare.
Se umplu ardeii cu această compoziție și se fierb,
de preferință la cuptor, în sos de roșii.
Restul uleiului se adaugă la fiert, în sos.
Aedeii se servesc cu iart.
La sosul de roșii se poate adăuga o jumătate
de linguriță de zahăr.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.